Labdarúgás

2024.05.28. 11:06

A DVSC stabil pontja akár Belgium válogatottja ellen is játszhat

A Loki hátvédje legutóbb márciusban lépett pályára hazája nemzeti csapatában. Meldin Dreskovics Montenegróval ezúttal két felkészülési meccsen szerepelhet.

Tóth Huba Elemér

Meldin Dreskovics jó formában van

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Március után ismét meghívót kapott a montenegrói válogatottba Meldin Dreskovics, osztotta meg a jó hírt a DVSC hivatalos oldala. A debreceni klub 25 éves játékosa a 2023/2024-es szezonban kihagyhatatlan volt kezdőcsapatból, jó teljesítményét a Fehérvár elleni hazai szezonzárón pedig egy bombagóllal koronázta meg. A futballista eddig kétszer szerepelt a nemzeti tizenegyben – ahol 2022 márciusában Örményország ellen debütált, majd idén márciusban Észak-Macedónia ellen lépett pályára újra. A Loki másik montenegrói légiósa, a 13-szoros válogatott Sztefan Loncsar ezúttal nem kapott meghívást azája együttesébe.

Dreskovics két válogatott-meccsen is pályára léphet

Mint ismert, a montenegróiak egy Eb-selejtezőben szerepeltek a magyarokkal, de a kontinensviadalra nem tudták kiharcolni a továbbjutást. 

Dreskovics június 5-én a Belgium, 9-én a Georgia elleni felkészülési mérkőzésen gyarapíthatja válogatottságainak számát.

Ez azt jelenti, hogy a bombaformában lévő hátvéd előbb a PSV-s Johan Bakayoko, az al-Shababban futballozó Yannick Carrasco vagy az AS Romában gólokat ontó Romelu Lukaku dolgát nehezítheti meg, majd a Napoli kiváló támadójával, Khvicha Kvaratskheliával is találkozhat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában