Futsal

2024.04.02. 14:41

Szerdán kiderül, mely csapatok jutnak a Magyar Kupa négyes döntőjébe

A DEAC-ra kimondottan nehéz, míg az MVFC-re könnyebb feladat vár.

Tóth Huba Elemér

A DEAC-nak a padlóról kell felállnia, az MVFC-játékosok viszont gondolatban már a négyes döntőre készülhetnek

Forrás: Napló-archív/Czinege Melinda

Az MVFC az Újpesttel, míg a DEAC a címvédő Haladással csatázik a Futsal Magyar Kupában a Final Fourba kerülésért. A berettyóújfalui gárda gyakorlatilag már eldöntötte a továbbjutást, hiszen az első meccsen 7–2-re nyert a lilák otthonában. A debreceniek azonban roppant nehéz helyzetből várhatják a folytatást, ugyanis az odavágón 3–0-s vereséget szenvedtek a DESOK-ban. Ezen kívül a Veszprém a PTE-PEAC-nál is érvényesítette a papírformát (1–5), míg a maglódiak egy szoros, 1–1-es döntetlent hozó meccset játszottak Tiszaföldváron.

Még borulhat a papírforma?

Rábl Jánosék tavaly a döntőig meneteltek, ha pedig a Pálfi István Rendezvénycsarnokban szerdán 18 óra 30 perctől kezdődő találkozón folytatják jó sorozatukat, erre idén is esélyük lehet. Az egyetemisták is ugyanekkor lépnek pályára Szombathelyen, de a mesterhármast szerző Henrique Diniz mellett még a több remek játékos is veszélyt jelenthet Faragó Ádám kapujára. Tihanyi Csaba vezetőedző kerete nem lehetett teljes az előző meccsen, ugyanis Franchu és Nagy Bence is hiányzott, kérdéses, hogy ők bevethetőek lesznek-e.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában