7:6 (7-5), 3:6, 10-8

2024.04.07. 19:12

Bogotai tenisztorna: Bondár Annáék elvesztették a párosdöntőt

A Hajdúszoboszló SE játékosa és orosz párja döntő rövidítésben kapott ki.

Haon.hu

Bondár Anna

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Bondár Anna és az orosz Irina Hromacsova nagy csatában alulmaradt a páros döntőben a 267 ezer dollár (97 millió forint) összdíjazású bogotai salakpályás női tenisztornán, írja az MTI.

A harmadik kiemelt duó a vasárnapi fináléban a spanyol Cristina Bucsával és az orosz Kamilla Rahimovával csapott össze, utóbbi kettőst a negyedik helyen emelték ki. A nyitószettben a felek hat brékkel jutottak el a rövidítésig, amelyben Bondárék 3-6-nál hárítottak három játszmalabdát, a negyediket azonban már nem tudták.

A folytatásban a magyar-orosz duó 4:3-nál került brékelőnybe, majd kiszerválta a szettet, így 1 óra 40 perc elteltével jöhetett a tíz nyert pontig tartó döntő rövidítés. Ebben 8-8-ig fej fej mellett haladtak a felek, ekkor azonban az ellenfél két labdamenetet hozott, s ezzel megnyerte a finálét.

Az egyéni világranglistán 112. Bondár egyesben az első fordulóban búcsúzott Kolumbiában.

Eredmény

páros, döntő:

Cristina Bucsa, Kamilla Rahimova (spanyol, orosz, 4.)-Bondár Anna, Irina Hromacsova (magyar, orosz, 3.) 7:6 (7-5), 3:6, 10-8 - döntő rövidítés

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában