Kispályás labdarúgás

2024.03.06. 18:33

Díjazták a téli teremtorna legjobbjait

A hét fordulós alapszakaszt 3 fordulós rájátszás követte.

Haon.hu

A képen balról Tóth Lajos, Tóth Tamás, Bodó Lajos és Filep Gábor

Forrás: Sárréti Teqball és Tömegsport Klub

Véget ért a 2023–2024-es Socca téli teremlabdarúgó-bajnokság. A püspökladányi Gellér Sándor Sportcsarnokban megrendezett 7 csapatos, több mint 100 lelkes sportolót megmozgató bajnokság 7 fordulós alapszakasza után a 3 fordulós rájátszás is véget ért a múlt vasárnap. 
A szervező Sárréti Teqball és Tömegsport Klub vezetői a három hónapot felölelő fárasztó szezon után egy vacsorával egybekötött díjátadót rendeztek, amelyre közel 80 résztvevő és meghívott érkezett. A köszöntők után Móré Bendegúz, a Socca Hungary alelnöke, Tóth Lajos, Püspökladány polgármestere, valamint Tóth Tamás egyesületi elnök adta át az okleveleket, érmeket, kupákat, tárgyi felajánlásokat a csapatoknak és a különdíjasoknak.

A szervezők vendégül látták a Sárrétudvariban lezajlott bajnokság dobogósait is, nekik Kiss László, a település alpolgármestere és Bodó Lajos a főszervező adta át a díjakat.

A Socca téli teremlabdarúgó-bajnokságba nevezett 8 csapat közül végül 7 fejezte be az idei kiírást, és köztük az alábbi sorrend alakult ki:
1. Joker 
2. Ötvö's Hair Studio
3. Szerep
4. Csontdarálók
5. Piramis FC
6. BSE
7. Geo-Terra 96 Kft.

Különdíjasok:
Gólkirály: Balás Viktor
Legjobb játékos: Balás Viktor
Legjobb kapus: Nagy József
Legsportszerűbb játékos: Bende Tibor
Legrutinosabb játékos: Bodó Lajos

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában