Mindenki éremmel térhetett haza

2024.03.25. 11:35

Valamennyi bázisos figther dobogón a világkupán

A debreceni Bázis Kick-box Klub mind a hét harcosa éremmel tért haza Itáliából.

Boros Norbert

A debreceni Bázis Kick-box Klub sportolói

Forrás: Boros Norbert

A legnagyobb amatőr kick-box világszervezet, a WAKO égisze alá tartozó világkupának az olaszországi Jesolo városa adott otthont az elmúlt héten. A nemzetközi megmérettetésen 2600 versenyző indult, köztük a debreceni Bázis Kick-box Klub 7 sportolója; a cívisvárosiak közül Kiss Csaba Bence, Demeter Gergő és Vecsei Zsombor K-1 szabályrendszerben, ringben, míg Hajzer Patrik, Marosi Richárd, Kiss Bálint, valamint Vecsei János tatamin mérettette meg magát. 

A verseny színvonalának értékét növelte, hogy a megmérettetés kvalifikációja volt a Budapesten, nyáron megrendezendő világbajnokságnak.

György Zoltán tanítványai közül mindenki éremmel tért haza az Adriai-tenger északi partvidékén található városból: Kiss Csaba Bence (K-1, junior2, -57kg) ezüstérmet szerzett, míg Demeter Gergő (K-1, felnőtt, +94kg), Vecsei Zsombor (K-1, junior1, -63,5kg), Hajzer Patrik (light contact, junior, -89kg), Marosi Richárd (light contact, junior, +94kg), Kiss Bálint (kick light, kadett2, -37kg) és Vecsei János (light contact, veterán, +94kg) bronzéremmel gazdagodott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában