Jégkorong

2024.03.13. 06:00

Vaszjunyin Artyom: Megint két ajándék gólt adtunk a Ferencvárosnak

A DEAC kapusa, Szeles Martin szerint a negyeddöntő harmadik meccsén saját magukat verték meg.

Tóth Huba Elemér

Vaszjunyin Artyom nem érti, miért kapnak a Fraditól mindig olyan gólokat, amelyek elkerülhetőek

Fotó: KISS ANNAMARIE

Ahogyan a Haon tudósításában azt olvashatták, az Erste Liga negyeddöntőjének harmadik mérkőzésén a Ferencváros már két góllal ment a második harmadban. Ugyan egyszer sikerült szépítenie a DEAC-nak, de ezt követően tovább növelte a fórt az FTC. A fővárosiak végül 4–1-re húzták be a találkozót, így a debrecenieknek már csak egy hajszálnyi esély maradt a továbbjutásra.

Potyagólokat kaptak 

A cívisvárosiak kapuját ezúttal a fiatal Szeles Martin őrizte, aki az összecsapás után portálunknak elmondta, hogy az eredmény nem tükrözi a játék képét. Azonban nyilatkozatában kiemelte, hogy bosszús, mivel egyéni, buta hibákból kaptak gólokat. 

Igazából saját magunkat vertük meg, de nincs vége még a párharcnak. Szerdán úgy jövünk ki majd a pályára, mindent megteszünk azért, hogy ezt visszahozzuk

– hangoztatta a kapus.

Az egyetemisták vezetőedzője, Vaszjunyin Artyom kiemelte, hogy egy jól védekező csapat ellen játszottak, de mindig megtesznek mindent a sikerért. 

Megint két ajándék gólt adtunk a Ferencvárosnak, mondhatni, ez már a szokásunk. Keményen dolgoztunk végig a meccsen, de nagyon nehéz a dolgunk, mert rendkívül masszív a Fradi. Egyszerűen nem bírjuk el, ha ilyen sokat hibázunk hátul. Szerdán mindent beleadunk a szépítésért

– mondta a DEAC mestere.

Nem szoktak hozzá a rossz rajthoz

A zöld-fehérek trénere, Fodor Szabolcs elsőnek arról beszélt, számítottak arra, hogy a Debrecen apait-anyait belead majd a meccsbe, mégis meglepte együttesét a hazai gárda harcossága. 

Csapatunk erejét mutatja, hogy tudtunk váltani, a második és a harmadik húsz percben már olyan teljesítményt nyújtottunk, amivel sikerült megnyerni ezt a fontos találkozót. Szeretnénk szerdán feltenni az i-re a pontot

– fogalmazott az FTC szakembere.

Szerdán 18 óra 30 perctől a Debreceni Jégcsarnokban folytatódik a párharc, amelyen a DEAC még életben tarthatja továbbjutási reményeit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában