Atlétika

2024.02.06. 09:40

Szűcs Valdó és Klekner Hanga aranyéremmel tért haza

A DSI Debrecen kiválóságai remekül szerepeltek az országos versenyen.

Haon.hu

Szűcs Valdó nagyszerűen tért vissza a rekortánra

Fotó: DSI Debrecen-archív

A BOK Csarnokbaban rendezett kétnapos viadalon a DSI Debrecen atlétái is rajthoz álltak. Hosszú idő után láthattuk ismét versenyezni Szűcs Valdót, aki hatásosan tért vissza a rekortánra. 

A 60 gát selejtezőjében futamát 7.88-as idővel megnyerte, majd a döntőben öt századdal gyorsabban teljesítve a távot, 7.83-nál megállítva az órát, elsőként száguldott át a célvonalon.

Másik debreceni siker

A többszörös magyar bajnok debreceni rúdugró, Klekner Hangának egy érvényes kísérlet is elég volt a győzelemhez. Már megszokhattuk, akkor kezdte meg a versenyt, mikor riválisai már befejezték. A 4.15-öt elsőre teljesítette, ám a 4.35 háromszori próbálkozásra sem jött most össze.

Oláh Máté két számban is rajthoz állt, 800 méteren az ötödik legjobb idővel 1:54.17 teljesítette a távot, 400-on pedig 28. helyen ért célba a 49 fős mezőnyben (52.23). Keszthelyi Szonja ugyan ezen a távon a 14. legjobb időt futotta (58.78). Női 60 gáton Erdős Viktória futamában ötödik lett (9.85), így nem került a döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában