Labdarúgás

2024.02.11. 13:55

Bárány Donát: Remélem, hamarosan fordul a szerencsém

A fiatal támadó reméli, hogy a kupában visszavághatnak a Ferencvárosnak.

Tóth Huba Elemér

Bárány Donát szeretné megtalálni góllövő cipőjét

Forrás: Nemzeti Sport

A DVSC labdarúgócsapata szombaton a több mint ötször annyi keretértékűre becsült Ferencvárossal találkozott, azonban ez a különbség a pályán nem látszódott. Bár az első félidőben a zöld-fehérek többször is a kapujuk elé szegezték a debrecenieket, de a hazaiak még a játékrész közepén kijöttek a szorításból, és több helyzetig jutottak. A második negyvenöt percben a házigazdák hiába birtokolták többet a labdát, de a fővárosiak gyakorlatilag a semmiből gólt szereztek, amelyre a piros mezesek már nem tudtak válaszolni.

Elégedettebb volt

Bárány Donát a DVTK elleni tavaszi idénynyitó után Újpesten nem lépett pályára, de az FTC ellen az ő nevével végződött a Loki kezdőcsapata. Többek között a fiatal támadónak is köszönhető, hogy a Vasutas Manrique révén már a 35. másodpercben megszerezte a vezetést, de a 17-es mezszámot viselő játékosnak a meccsen aztán még két nagy helyzete is volt. 

A futballista a Haonnak kiemelte, hogy a Diósgyőr elleni mérkőzéshez viszonyítva ezúttal elégedettebb volt a saját teljesítményével, de sajnálja, amiért nem talált be az FTC kapujába. 

Remélem, hamarosan fordul a szerencsém. Igazából tudom, milyen ez, van, amikor öt meccsig semmi sem, utána meg öt találkozón minden bejön. Várom már ezt az időszakot

 – mondta Bárány Donát.

Visszavágnának

A csatár azt is kihangsúlyozta, hogy a Ferencváros ellen nagy intenzitású meccset játszhattak, és sokat tanulhattak.

Az előző két meccsen négy pontot szereztünk ellenük, és bár most sajnos vereséget szenvedtünk, ezúttal is végig pariban voltunk. Úgy érzem, lépésről lépésre haladunk előre. Legközelebb a kupában csapunk össze ismét a Fradival, megpróbálunk javítani, bízunk a továbbjutásban

 – fogalmazott Bárány Donát.

A DVSC jelenleg a tabella 5. helyét foglalja el. A csapat jövő héten vasárnap 15 órától a harmadik pozícióban tanyázó Fehérvár FC vendége lesz, majd egy Puskás Akadémia elleni bajnoki után a Ferencvárosi TC-vel február 28-án a Magyar Kupában találkozik ismét.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában