Ökölvívás

2024.01.17. 19:25

Szerdán is folytatódott a Bocskai

A debreceni eseményen parázs meccseket láthatott a közönség.

Orosz Krisztofer

A 68. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny csütörtökön tovább folytatódik

Forrás: Molnár Péter

Szerdán második napjához érkezett a 68. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny. Az elsőn pofonokban és nagy küzdelmekben sem volt hiány, de a folytatás különösen érdesnek ígérkezett hajdúsági szempontból. A 15 órakor kezdődő eseményen szorítóba lépett a DVSC Boxing két kiválósága, Győrfi Anna és Bernáth László is. Arról már korábban beszámoltunk, hogy a 68. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny. A keddtől szombatig tartó megmérettetésen 11 ország 128 bunyósa méri össze tudását a Oláh Gábor utcai sportcsarnokban. Az első három nap a selejtezőké a két felállított ringben, pénteken az elődöntők és a női finálék lesznek, míg szombaton a férfiak döntőit rendezik. 

Magyarok a ringben 

A nap indításának Horváth Kármen bunyózott lengyel ellenfelével, Natalia Rokkal. Rendesen egymásnak estek a hölgyek, talán a mi bokszolónk jobban teljesített. A párharcból végül a Rok került ki győztesen. Folytatásként, Szűcs Szabina következett, aki Ana Milisiccel meccselt. A magyar sportoló aktívabb volt az első menetben, s meg is nyerte az ütközetet. Szerdán debreceni szempontból először Győrfi Anna mutathatta volna meg tudását, aki a mongol Monkhor Namuun ellen küzdött volna, ám a DVSC Boxing sportolója nem lépett a ringbe. A folytatásban Bernáth Lászlóé lett volna a főszerep, ám a debreceniek öklözője sem mutatta meg tudását. 

A 68. Bocskai István Nemzetközi Ökölvívó Emlékverseny csütörtökön tovább folytatódik. 

 

 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában