DVSC

2024.01.11. 11:51

A bosnyák bajnokhoz igazol a Loki kapusa?

Marko Milosevics a hírek szerint hamarosan aláír új csapatánál.

Molnár Szilárd

Marko Milosevics

Forrás: Kiss Annamarie

A bosnyák sportsport.ba információi szerint a bosnyák bajnokság listavezetőjénél, a Borac Banja Luka együttesénél folytatja pályafutását Marko Milosevics, a DVSC szerb hálóőre – vette észre a zte.hu oldal. A hír szerint Milosevicset hamarosan hivatalosan is bemutathatják új csapatánál, ahol a korábban az MTK kapuját is védő, montenegrói válogatott Milan Mijatovicsot (szerb és szaúdi ajánlatai  vannak) kell majd pótolnia a bajnoki címért hajtó együttesnél.

Kevés lehetőség

Milosevics (aki a kazah az Asztanánál már volt Szrdjan Blagojevics játékosa) 2023 márciusában került Debrecenbe szabadon igazolhatóként, és gyorsan megtalálta a közös hangot a csapattársakkal és szurkolókkal. Ám azonban nem sikerült meghatározó játékossá válnia a piros-fehéreknél, az idei szezonban 3 bajnokin jutott szóhoz, összesen 5 gólt kapott ezeken a találkozókon, illetve a Magyar Kupában 2 mérkőzésen 1 alkalommal zörgették meg a hálóját.

A kapus – akinek a szerződése a Transfermarkt oldal szerint 2024 nyarán járna le a Lokinál – a múltkor saját maga beszélt a lehetséges távozásáról a szerb médiának.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában