Jégkorong

2023.12.27. 11:32

Szép karácsonyi ajándék a DEAC-szurkolóknak

A hokisok egy DVTK elleni győzelemmel kedveskedtek a szurkolóinak az ünnepen.

Haon.hu

Hetényi Zoltán

Forrás: Czinege Melinda

Az ünnepek alatt sem áll meg az élet a jégkorong Erste Liga alapszakaszának küzdelmeiben, így a DEAC is pályára lépett karácsony második napján. A fekete-fehérek a DVTK Jegesmedvék együttesét fogadták a Debreceni Jégcsarnokban kedd délután. A találkozó előtt Hetényi Zoltán kapust köszöntötte Bács Zoltán egyetemi kancellár és Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, a Debreceni EAC ügyvezetője abból az alkalomból, hogy nemrég 100-szoros válogatott lett. A döntetlennel zárult első harmad után a házigazda szűk tíz perc leforgása alatt négy gólt ütött a második játékrészben, a záró felvonásban pedig még fölényesebbé tette sikerét – adott hírt a cívisvárosiak honlapja. 

Fel kellett pörögniük

Vaszjunyin Artyom vezetőedző a lefújás után elégedetten értékelt a jegkorongblog.hu oldalnak: „Az első harmadban sem volt nagy baj, azt kaptuk, amire számítottunk. Kicsit fel kellett pörögnünk, több kapura lövés, nagyobb agresszivitás volt szükséges. Sikerült is, szép gólokat ütnünk.” – mondta el a szakember.
A DEAC legközelebb a listavezető Ferencvárost fogadja a Debreceni Jégcsarnokban pénteken 16.30-tól, a találkozót a tervek szerint az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Erste Liga, alapszakasz
DEAC–DVTK Jegesmedvék 6–1 (1–1, 4–0, 1–0)
Gól: Szmirnov 2, Korllis, Molnár, Mihalik A., Rétfalvi, illetve Páterka

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában