Jégkorong

2023.12.07. 10:17

Okos Csanád: Nagyon intenzív párharc volt

A debreceni fiatalok ismét a Bécs ellen léptek pályára.

Haon.hu

A debreceniek ismét nagyot küzdöttek

Forrás: DHK-archív

A szombati nehéz vereséget követően junior jégkorongcsapat ismételten Bécs együttese ellen lépett jégre – írta a klub honlapja. Akárcsak az előző nap, ezúttal is egy igazán kiélezett párharcot láthattunk, ami az eredményeken is jobban megmutatkozott, hiszen rendes játékidőt követően kiegyenlített volt az állás. Sajnos hosszabbításban a Capitalsnak sikerült beütnie a győztes gólt, így a hétvégén mindösszesen egy pontot sikerült itthon tartaniuk a junioroknak. 

Bécs ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott. – Ma élesebben kezdtünk. Kétszer is mi szereztük meg a vezetést. Harmadból való kijöveteleink nagyon nehezen működtek, a nyitó passzaink folyamatosan elakadtak. Sok energiát felemésztett, emellett frusztrációval ruházta fel a csapatunkat. Harmadik harmadban megkaptuk a lehetőséget a győzelem megszerzésére: kettős emberelőnybe kerültünk, ahol az átütőerőt nem találtuk meg. Összeségében nagyon intenzív párharc volt, ahol minden egyes momentumért keményen megkellett dolgozni. Ma 1 pont tartottunk itthon, de a csapatunk kitartásával és küzdőszellemével elégedettek vagyunk – mondta. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában