Jégkorong

2023.12.05. 14:11

Szeles Martin: Keményen készülünk a következő meccsre

A DEAC jégkorongosai újabb nehéz találkozóra számíthatnak.

Haon.hu

A debreceniek javítanának a bajnokságban

Forrás: DEAC-archív

Egy győzelem, két vereség – ez a múlt heti mérlege a debreceni jégkorongcsapatnak az Erste Ligában. A fekete-fehérek kedden bravúros eredményt elérve megverték a címvédő Gyergyót, majd pénteken és vasárnap kikaptak a FEHA19, illetve az FTC ellen, mindhárom meccset a Debreceni Jégcsarnokban játszották. Előbbi vereség csalódás, utóbbi azonban valamelyest benne volt a pakliban – írta a deac.hu. A Fradi ellen ezúttal nem a rutinos Hetényi Zoltán állt a kapuban, hanem Szeles Martin. A hálóőrt először arról kérdeztük, jelenleg milyen a hangulat a csapat háza táján. – Nem úgy sikert egyik hétvégi összecsapásunk sem, ahogyan azt szerettük volna ­– mondta a cerberus. ­– A hét elején kaptunk két nap pihenőt, hogy rendbe szedjük a fejünket és a testünket, aztán szerdától egy újabb kemény hét veszi kezdetét. 

Küzdeni fognak 

Martin a Ferencváros elleni, 0­–4-re végződött találkozó előtt csupán egészséges izgalmat érzett, és természetesen megpróbálta a legjobbját nyújtani. – Tudtuk, hogy a Fradi milyen játékerőt képvisel, nem véletlenül vezetik a pontvadászatot, és játszanak bajnoki döntőt évről évre. Azt kaptuk, amit vártunk: egy nagyon kemény meccset, ám ha kicsit több szerencsénk lett volna, és sikerül betalálnunk, akkor másképp is alakulhatott volna az este ­– véleményezte az összecsapást 24 éves játékosunk. – Ahogyan az eddigi találkozókba, a diósgyőribe is keményen állunk majd bele. Három pontért utazunk el, mert minél több egységet akarunk gyűjteni, hogy elmozduljunk a tabella hátsó régiójából. Küzdeni fogunk, igyekszünk a Gyergyó ellenihez hasonló eredményt elérni, s reménykedünk némi szerencsében is ­– fogalmazott Szeles Martin. 

A DEAC legközelebb pénteken 18 óra 30 perctől lép jégre, a DVTK Jegesmedvék otthonában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában