Szép sikerek

2023.10.18. 15:37

Kovács Ármin országos bajnok lett

A DEAC sportolója nagyszerű teljesítményt nyújtott.

Haon.hu

Nagy sikert ért el a debreceni tehetség

Forrás: DEAC-archív

Az országos bajnokságon kiemelkedő teljesítményt nyújtott a DEAC tehetsége, Kovács Ármin, aki a serdülő korcsoportban az első helyen végzett egyéni összetettben, megelőzve a budapesti egyesületek versenyzőit – írta a deac.hu. 

A gyermek haladó korosztályban Varga Kristóf Marcell is kimagasló gyakorlatot mutatott be, ennek köszönhetően az erős mezőnyben a hatodik helyet szerezte meg, ezzel a legeredményesebb vidéki versenyző lett. A gyermek kezdő korosztály csapatversenye 20 gárda részvételével zajlott. Az M. Tóth Olivér, Kónya Botond, Pálfy Dávid, Fábi Horka Ákos Lakatos Tamás, Sík Soma összeállítású DEAC a 8 helyen végzett. 

A debreceniek számára örömteli hír, hogy az országos bajnokság végén kiderült, gyermek haladó kategóriában a DEAC csapata az összesített eredmények alapján az ötödik helyen zárta a három fordulót. Kovács Ármin és Varga Kristóf Marcell pedig a remek teljesítménynek köszönhetően bekerült a Kismester Bajnokság indulói közzé, amelyet Győrben rendeznek majd novemberben. 

A tények: 

Eredmények, Torna Országos Bajnokság, 3. forduló 

Serdülő kezdő korosztály 

Egyéni: 1. Kovács Ármin, 16. Farkas Máté 

Gyermek haladó korosztály 

Csapat: 5. DEAC – Birtha Kornél, Hafner Tamás, Nasaleán-Kiss Olivér, Tóth Benedek, Kristóf Marcell 

Egyéni: 6. Varga Kristóf Marcell, 26. Dusa Máté, 30. Tóth Benedek, 39. Nasaleán-Kiss Olivér, 40. Hafner Tamás, 43. Birtha Kornél 

Gyermek kezdő korosztály 

Csapat: 8. DEAC – M. Tóth Olivér, Kónya Botond, Pálfy Dávid, Fábi Horka Ákos Lakatos Tamás, Sík Soma 

Egyéni: 30. Sík Soma Félix, 40. Kónya Botond, 42. Fábi Horka Ákos, 43. Lakatos Tamás, 67. Pálfy Dávid, 78. M. Tóth Olivér, 81. Kerülő Benjamin, 95. Sági Ádám, 101. Bernát Tibor Zalán, 120. Karakas Kristóf

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában