Labdarúgás

2023.10.18. 09:23

Nyerhetett volna a DEAC Cigándon

Rauf Al-Sheraji úgy érezte, elveszítettek két pontot.

Haon.hu

Rauf Al-Sheraji | Forrás: DEAC

Úgy játszott 0–0-s döntetlent a DEAC a labdarúgó-csapata az NB III. Északkeleti csoportjában, hogy közelebb állt a győzelemhez. Ellenfele, a Cigánd otthonában főként az első félidőben domborított az egyetemi klub, ám akkor még a 100 százalékos ziccer is kimaradt, míg a fordulás után a mezőnyfölényen túl sok lehetőségük nem akadt a vendégeknek.

– Én is úgy érzem, hogy Cigándon hagytunk plusz két pontot – vélekedett a DEAC futballistája, Rauf Al-Sheraji. – Szerintem javult a játékunk az elmúlt hetekhez képest, viszont a támadó harmadban, a kapu előtt sokkal jobb döntéseket kellett volna hoznunk. Ez hiányzott a győzelmünkhöz – fogalmazott „Rafi”.

A debreceni srácok vasárnap 11 órától hazai környezetben lépnek pályára, amikor az Eger lesz az ellenfél a Dóczy utcai Sportcampuson. – Hogy miben kell javulnunk? Kreatívabb, agresszívabb támadásokkal gólokat kell szereznünk. Ha ez realizálódik, bízhatunk a győzelemben, természetesen ez is a célunk – mérlegelt Rauf Al-Shreaji

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában