Labdarúgás

2023.10.10. 13:25

Sima vereséget szenvedtek a DEAC fiataljai

A debreceniek helyzetét nehezítette, hogy kettős emberhátrányban is játszottak.

Haon.hu

Mindent megtettek a cívisvárosiak, de nem jött össze a pontszerzés

Forrás: DEAC-archív/Ásztai Csaba

A DEAC U14-es csapata az első félidőben partiban volt a Monorral, de szünet után megfogyatkoztak létszámban, ez pedig meg is pecsételte a sorsukat – írta a deac.hu. 

Előző héten átszakadt a gát, megszerezte első bajnoki győzelmét Balla Imre alakulata. A hét utolsó napján riválisát, a Monort fogadták, s abban bíztak, hogy kellő önbizalommal felvértezve sikerrel veszik majd a következő akadályt is. 

Az első félidőben kiegyenlített volt a játék, mindkét fél próbálta érvényre juttatni akaratát, de nem találtak egymáson fogást a csapatok. A 15. percben viszont rögzített játékhelyzetből megszerezte a vezetést a Monor. A DEAC a folytatásban nem csak ledolgozhatta volna hátrányát, hanem meg is fordíthatta volna a meccset, ám a helyzeteket nem sikerült értékesíteni. A második félidő sem indult jól debreceni szempontból, a 45. percben megduplázódott a hátrányuk. A helyzetet tovább nehezítette, hogy az 59. minutumban Nagy Márkó a kiállítás sorsára jutott. A DEAC gondjait tetézte egy sérülés, mivel pedig már nem volt cserelehetőség, kettős emberhátrányba is kerültek. Ezt az előnyt ki is használták a kék-fehérek, a mérkőzés hajrájában kétszer is bevették a kaput és bezsebelték a pontokat. 

A tények: 

MLSZ Országos U14 Alap Kelet 6. forduló 

DEAC – Monor: 0–4 (0–1) 

DEAC: Szilágyi – Nagy M., Németh, Toka (Hermeczi 62’), Víg (Hegedűs 41’), Kiss S. (Faragó 62’), Kozma Be. (Bodolai 51’), Nagy Á., Bakó (Császár 51’), Kozma Ba., Juhász (Komódi 62’) 

Vezetőedző: Balla Imre 

Kiállítva: Nagy M. 59’ 

Balla Imre: Az első félidőben partiban voltunk ellenfelünkkel, a helyzetek alapján akár vezethettünk volna, de hátrányba kerültünk. Szünet után viszont teljesen szétesett a játékunk, lélektelenül futballoztunk, hiányzott az agresszivitás, sorra veszítettük el a párharcokat. Ráadásul kiállítás és sérülés miatt kettős emberhátrányba kerültünk, ezt pedig meg is pecsételte a sorsunkat.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában