Kimagasló teljesítmény

2023.09.10. 09:48

Két aranyat és egy ezüstöt hoztak a debreceni íjászok az országos versenyről

Haon.hu

Kimagasló teljesítményt értek el a debreceni fiatalok.

Forrás: Facebook / Hajdú Íjász Klub

Lezajlott szombaton a 2023-as Pályaíjász Egyéni Országos a budapesti Vilmos Endre Sportcentrumban. A Hajdú Íjász Klub legújabb Facebook-bejegyzése szerint a debreceni egyesületből három versenyzőnk vett részt a megmérettetésen, akik az év során kvalifikálták magukat az országos versenyre, és elég erőt éreztek magukban a küzdelemre.

Végh Lili Luca csigás U18 versenyző az idén hatodik alkalommal válogatott szintet lőve, kiemelkedően szép országos csúccsal, 682 ponttal hozta el az aranyérmet, amivel az U18, az U21 és a legjobb felnőtt női eredményt is megjavította – írják.

Hozzáteszik, Nagy István Ferenc U21 olimpiai íjász a rangsoroló fordulót nyerve, a kieső fordulókban is folyamatosan jól teljesített, és hol könnyebb, hol szorosabb párharcokban, a megfelelő pillanatban mindig pontos találatokkal ismét aranyérmet szerzett.

Kollár Andor U18 csigás versenyző kalandos évet tudhat maga mögött, de szorgalma akaratereje sosem lankadt igy a mostani megmérettetésen is szépen teljesített és ezüstérmet szerzett. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában