Labdarúgás

2023.09.26. 10:35

A DVSC korábbi csatára speciális lapot kapott az EA FC-ben

A gólvágó remek szezont fut eddig a Hertha BSC-nél.

Orosz Krisztofer

A svájci támadó eddig a német csapat legjobb játékosa

Forrás: EA FC/Futbin-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, a Loki egykori csatára, Haris Tabakovic aláírt a német másodosztályú Hertha BSC-nél. Sokak kétkedtek a támadó döntésében, s abban, hogy megállja-e majd a helyét a Dárdai Pál vezette kék-fehéreknél. Tabakovic rácáfolt a „károgókra”, ebben a szezonban eddig hat mérkőzésen hét találatot jegyzett, s kiosztott két gólpasszt is. 

haris-tabakovic-haon-sport-hajdu-bihar-dvsc
Haris Tabakovic a Lokiban is szerzett szép találatokat
Forrás: NS-archív

Felfigyeltek rá 

A svájci támadó az EA Sports tiszteletét is kiérdemelte, hiszen a két héttel ezelőtti Braunschweig elleni összecsapáson mesterhármast szerzett a Hertha pedig 3–0-ra nyerte a találkozót. Az EA FC nevezetű játék készítői sem hagyták ezt figyelmen kívül, a hét csapatába is helyet kapott Tabakovic. A 80-as értékelésű lap egyébként a játék kezdeti szakaszában egyáltalán nem mondható rossznak. A 82-es lövési statisztika és a 85-ös fizikum egészen kiemelendő, s amennyiben továbbra is így teljesít a svájci támadó, biztosak lehetünk benne, hogy fogunk még találkozni a nevével az idei játékban. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában