Labdarúgás

2023.09.28. 16:27

Szoboszlóra látogat a kis DEAC

Az esélyek a fürdővárosiak mellett szólnak, azonban Katona László alakulata is sikerre törne.

Haon.hu

A DEAC labdarúgói a listavezető ellen készülnek

Forrás: deac.hu

A vármegyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban vitézkedő DEAC II. szombaton 15 órától, a 8. forduló alkalmával az éllovas Hajdúszoboszló otthonában lép pályára. Amint azt a debreceni klub honlapján írják, kissé felemásra sikeredtek az elmúlt hetek, győzelmeket vereségek követtek. 

Katona László legénysége legutóbb a Hajdúböszörmény otthonából tért haza pont nélkül és csúszott a 6. helyre a táblázaton. A következő fordulóban – zsinórban ötödször – ismét idegenbe látogat a kis DEAC, ezúttal a Hajdúszoboszló lesz a következő ellenfél.

Könnyen borulhat a papírforma

A fürdővárosi alakulat hat győzelemmel és 18 ponttal vezeti a tabellát, eddig csak a szintén bajnoki címre pályázó Monostorpályitól szenvedtek vereséget. Gólkülönbsége is imponáló a kék-fehéreknek, hét meccsen 28 alkalommal vették be az ellenfelek kapuját és csak négyszer mattolták a védelmüket. Azzal a céllal vágtak neki a vármegyei sorozatnak, hogy egy év szünetet követően ismét visszakerüljenek a harmadosztályba. Az nem kérdés, az esélyek a Hajdúszoboszló mellett szólnak, de a vármegyei bajnokságban könnyen borulhat a papírforma. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában