Vízilabda

2023.09.15. 17:33

Intenzív alapozáson van túl a DVSE, cél a tökéletes mérleg

Szombaton indul az új szezon a debreceni pólócsapat számára. Kádár Kálmán minden meccset megnyerne 2023/24-es kiírásban.

Haon.hu

Forrás: dvse.hu

Szombaton megkezdi a szereplést a vízilabda OB1/B-ben a DVSE-Master Good. A tavalyi év másodosztályú bajnoka anyagi okok miatt nem tudott elindulni a legjobbak között, ettől függetlenül idén sem szeretné beérni kevesebbel. A szezonrajt előtt a csapat vezetőedzőjével, Kádár Kálmánnal közölt interjút a klub honlapja.

– Viszonylag későn kezdtük el a felkészülést, mivel a csapat 95 százaléka júliusban részt vett az Egyetemi Európa-bajnokságon, ahonnan végül a bronzéremmel tértek haza a srácok. Ezt követően kaptak egy hosszabb pihenőt, mivel az Eb előtt rengeteget edzettek. Négy hetet dolgoztunk végül közösen, egy intenzív és hasznos alapozáson vagyunk túl – mondta Kádár Kálmán, aki arról is beszélt, hogy a keret kissé megváltozott az elmúlt szezonhoz képest, de a java része egyben maradt.

dvse kádár kálmán vízilabda
Forrás: dvse.hu

– A két fiatal fradista srác, Szőke Benedek és Sipos Bendegúz távoztak, előbbi a KSI-hez, utóbbi a Miskolchoz igazolt. Berki Ricsi nem tudja vállalni a játékot ebben a szezonban, ahogy Szilágyi Boti sem. Őket majd megpróbáljuk helyettesíteni a debreceni utánpótlásból. Az ifi- és serdülőcsapatunkból olyan fiatalokra számítok, akik tényleg kiemelkedőt tudnak nyújtani az edzéseken és mérkőzéseken. Hál' istennek az elmúlt hétvégén nagyon nagy csatákban sikerült kiharcolnunk a legjobb utánpótlás-bajnokságban való részvételt, ahol jobbnál jobb teljesítményt láttam a srácoktól, így bizakodó vagyok – tette hozzá az edző, aki az új szezonban minden meccset meg szeretne nyerni a csapattal.

A teljes beszélgetés elolvasható a dvse.hu-n.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában