Vízilabda

2023.05.11. 20:59

Hiába harcolta ki, nem indul az élvonalban a DVSE

Huszonöt győzelemmel és mindössze egy vereséggel toronymagasan nyerte meg az idei OB 1/B-t a DVSE-Master Good. A bajnoki címmel a csapat kivívta az OB 1-es tagság jogát, ám mégsem vállalja az indulást.

Illusztráció

Forrás: Shutterstock

“Gazdasági okok miatt a felnőtt csapat indulása nem biztosított a legjobbak között a következő idényben. Az egyesület zavartalan működése érdekében kénytelen voltunk meghozni ezt a fájó döntést. A másodosztályú együttes és az utánpótlás csapatok versenyeztetése továbbra is biztosított, minden olyan bajnokságban elindulunk a következő szezonban is, ahol ebben az évben részt vettünk. A jövőben azért dolgozunk, hogy egy hasonlóan kimagasló felnőtt eredmény esetén mindenképpen tudjuk majd vállalni az élvonalbeli indulást. Bízom benne, hogy a következő egy-két évben minden feltétel adott lesz ahhoz, hogy a DVSE ismét a legmagasabb szintet képviselje a hazai vízilabdázásban” – tette közzé honlapján a klub Becsky István elnök hivatalos közleményét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában