Jégkorong

2023.09.28. 15:55

Kezdődik a szezon a DEAC-nak

A debreceni hokisok immár pontokért szállnak harcba.

Haon.hu

A debreceniek kemény meccs előtt állnak

Forrás: Napló-archív

A két csapat nemrég felkészülési mérkőzésen találkozott egymással, akkor kicsit későn ébredt a DEAC, és már az első harmadban háromgólos hátrányba került, majd a második játékrészben a borsodiak még egy gólt szereztek – írta a deac.hu. 

Az utolsó harmadban támadt fel a fekete-fehér alakulat, és feljött 3–4-re, de amikor az egyenlítésért harcoltak, és lehozták a kapust, egy eladott korongot a vendégek bevágtak, így lett 3–5. Ezúttal már élesben megy a küzdelem, hiszen az Erste Ligában találkozik a két együttes. Sajnos azonban továbbra sem tudnak teljes kerettel kiállni a sérülések miatt. – Valóban lesznek hiányzók, de megpróbáljuk így megoldani – mondta a DEAC csapatkapitánya, Molnár Dávid. – Mindenki nagyon várja a pénteki rajtot. 

A DVTK ellen játszottuk az utolsó edzőmeccsünket, megtapasztalhattuk, hogy egy nagyon jó együttes, amelynek van egy erős magyar magja, kiegészülve jó képességű légiósokkal.

Ha sikerül hatvan percen keresztül koncentráltan játszani – nem úgy, mint legutóbb az első harmadban, amikor bent maradtunk az öltözőben –, akkor hazahozhatjuk a három pontot – zárta Molnár Dávid. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában