Tenisz

2023.07.03. 12:41

Marozsán Fábián üzent élete első Grand Slam meccse előtt

Forrás: NS-archív

Mint arról korábban beszámoltunk, Marozsán Fábián elveszítette harmadik selejtezőmeccsét a Grand Slam előfutamaiban, ám egy kiskapunak köszönhetően mégis ott lehet a főtáblán a HSE sportolója. 

marozsan-fabian-hse-hajdu-bihar-haon-sport-tenisz
Forrás: Marozsán Fábián-Instagram

Megsérült a klasszis 

A 23 éves Marozsán volt a selejtező legmagasabb kiemeltje, akinek nem sikerült a legjobb 128 közé jutnia, és a szerencsés vesztesek pénteki sorsolásánál csak a negyedik helyre került. A főtáblán Jean-Lennard Struff és Gael Monfils korábban visszalépett, és mivel a tavaly döntős ausztrál Nick Kyrgios és a szerb Filip Krajinovic is hasonlóan döntött vasárnap, megnyílt az út a többi várakozó előtt is. A HSE teniszezője élete első főtáblás összecsapása előtt Instagram-sztorijában üzent a követőinek. – Hivatalos, Kyrgios helyett én lehetek ott a mezőnyben. Kívánom, hogy mihamarabb felépüljön. Magyar idő szerint 13 órakor kezdődik az első meccsem, nagyon izgatott vagyok az első debütáló meccsem miatt – írta. 

OK 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában