Labdarúgás

2023.07.19. 10:38

Korhut Mihály: A bajnokságra már topformában kell lennünk

A DEAC futballistája örül annak, hogy még nem kaptak gólt az edzőmeccseken.

Haon.hu

Forrás: DEAC-archív

A DEAC NB III-as futballcsapata 1–0-ra legyőzte idegenben a Tiszaújváros együttesét. A felkészülési összecsapás egyetlen gólját a Tiszaújvárosból elszármazott Korhut Mihály szerezte – írta a klub honlapja.

– Játszottunk már velük az elmúlt szezonban is, az volt az első meccsem a tiszaújvárosi centerpályán – fogalmazott a “próféta” a saját hazájában szerzett élményeiről. – Ahhoz képest, hogy edzőmeccs volt, viszonylag sok szurkoló előtt futballozhattunk. Az első félidőben még elviselhető volt a hőmérséklet, de a második játékrészben már nagyon melege volt mindkét csapatnak. 

Egyben voltunk, több helyzetünk is volt, a hazaiak pedig talán nem voltak annyira veszélyesek, mint arra törekedtek. Kezd formálódni a gárda, a Békéscsaba ellen sem kaptunk gól, és az Újváros ellen sem: védekezésben sokat fejlődhetünk, de új rendszerben játszunk, ehhez hozzá kell szoknunk.

Remélem, ez megvalósul majd, és akkor nem lesz problémánk. Két hét telt el, mióta alapozunk, a fájdalmasabb részén lassan túl is vagyunk, most már a frissítés időszaka következik. A jövő héten kezdődik a bajnokság, ott már topformában kell lennünk –mondta a válogatott balhátvéd. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában