Debreceni VSC

2023.07.26. 19:11

Veszélyes lesz az ellenfél, de a továbbjutás a célja a Lokinak

Haon.hu

Ferenczi János | Forrás: DVSC

A Debreceni VSC labdarúgói kedden délután megérkeztek Jerevánba, amelynek az észak-keleti határában lévő Abovyan városában lépnek majd pályára az Alashkert ellen, csütörtökön. A mérkőzést megelőzően a vezetőedző, Szrdjan Blagojevics és a válogatott balhátvéd, Ferenczi János sajtótájékoztatón beszéltek a várakozásaikról.

A szerb mester szerint az örmény gárda főleg a második mérkőzésen bebizonyította, hogy erősebb volt az előző fordulós ellenfelénél, a montenegrói Arsenal Tivatnál. – Mindenképpen tiszteletre méltó, ha egy csapat 6 gólt szerez idegenben és mind a két összecsapáson dominál. Az Alashkertnek erős védelme, jó szélsői és támadói vannak. Dicséret illeti az edzőt is, hiszen egy remekül szervezett együttest rakott össze – fogalmazott.

Ferenczi János úgy véli, nehéz felkészülésen van túl a DVSC, hiszen rengeteget dolgozott a csapat. – Jó ellenfelekkel remek edzőmeccseket játszottunk, úgyhogy teljes mértékben készen állunk a nemzetközi megmérettetésre. Veszélyes ellenfél vár ránk, de a célunk a továbbjutás – hangsúlyozta.

A teljes sajtótájékoztatót itt lehet megtekinteni:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában