Labdarúgás

2023.07.07. 15:05

A remek kohézió eredménye is az elismerés

Pöszmet Tibor sportigazgató nyilatkozott a labdarúgó-szakosztály által kapott díjról.

Bács Zoltán kancellár és Pöszmet Tibor sportigazgató

Forrás: Napló-archív

Fotó: Molnár Péter

Évet értékelt a DEAC az elmúlt héten, a HALL-ban számos elismerést kiosztottak. Az év legnépszerűbb szakosztálya a labdarúgás lett, ennek kapcsán faggatta a klub honlapja Pöszmet Tibor sportigazgatót.

– Nem számítottunk erre a díjra, kellemes meglepetés volt, és nagyon örülünk neki. Nagyszerű érzés a legnépszerűbbnek lenni. A csapataink, a játékosaink száma kiemelkedő, és azok a szakemberek, akik nálunk dolgoznak, nagyon jó kohéziót hoznak létre minden korosztályunknál. Az elismerés a szakosztály érdemeit ismeri el, játékostól, edzőtől a vezetőkig. Nagyon büszkék vagyunk erre. 

Hazánk keleti régiójának legnépszerűbb egyesülete vagyunk, Debrecenben pedig a Loki után a másodikok. A népszerűség számunkra azt jelenti, hogy jók azok a közösségek, amelyeket kialakítottunk a DEAC-nál. Hogy mit hozhat a jövő? Azoknak a céloknak, feladatoknak szeretnénk megfelelni, amelyeket az elmúlt években kitűztünk és meghatároztunk.

Ebben a rendszerben szeretnénk a hatékonyságunkat és az eredményességünket növelni. Jelenti ez a közös munkát az egyetemmel, illetve a kutatások beépítését a sportba. A Sporttudományi Koordinációs Intézettel, illetve a SET-tel továbbra is együttműködünk, és az egyetem és az MLSZ között létrejött egy megállapodás. Utóbbi több kaput fog megnyitni számunkra, amely a labdarúgó-szakosztály fejlődését fogja szolgálni – számolt be Pöszmet Tibor.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában