DVSE

2023.06.15. 16:45

Kádár Kálmán: senkit nem marasztalhatok el, ha mégsem itt képzeli el a folytatást

A debreceni pólócsapat edzője reméli, a mostani játékosok közül minél többen maradnak a csapatban.

Kádár Kálmán, a DVSE vezetőedzője

Forrás: dvse.hu

A klubhonlap interjút készített a férfi vízilabda OB 1/B-t 25 győzelemmel és mindössze 1 vereséggel megnyerő DVSE-Master Good vezetőedzőjével, Kádár Kálmánnal. Mint ismert, a csapat hiába jutott fel az első osztályba, az indulást gazdasági okok miatt nem tudták vállalni, így a következő idényt is a második vonalban kezdik meg. A beszélgetésben ez, a csapat szezonbeli nagyszerű teljesítménye és a jövő is szóba került.

– A játékosok hozzáállása volt a legmeghatározóbb, ennek köszönhető ez a kiváló teljesítmény. Példaértékűen jártak az edzésekre és hajtották végre a meccseken a taktikai utasításokat. Ilyen mérlegre senki sem számított az idény előtt – mondta a szakember a menetelés titkáról. Megjegyezte, néha talán a szerencse melléjük állt, de úgy véli, megdolgoztak érte.

Kádár Kálmán a történtek ellenére bízik benne, hogy a keret java része egyben marad, és a játékosok vállalni fogják a következő idényt.

A mostani történések miatt senkit nem marasztalhatok el, ha mégsem itt képzeli el a folytatást, de bízom benne, hogy minél többen a maradás mellett döntenek

– tette hozzá az edző. Arról is beszélt, hogy nehezebb lesz így megtalálni a motivációt, konkrét célokról viszont csak azután szeretne nyilatkozni, hogy összeállt a végleges keret.

A csapat nemsokára részt vesz a miskolci Egyetemi Európa-bajnokságon, a július közepi tornára már a hónap elején elkezdik a felkészülést. Kádár Kálmán reméli, sikeresek lesznek, és abból az együttesből sokan fogják vállalni majd a szereplést a DVSE-ben a következő OB1/B-s idényben.

A teljes beszélgetést itt lehet elolvasni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában