DVSC

2023.05.23. 10:18

Üzentek Dzsudzsák Balázsék

Jó hírek érkeztek a két sérültről.

Forrás: Dzsudzsák Balázs-Instagram

Mint korábban beszámoltunk róla, Megyeri Balázs és Dzsudzsák Balázs is sérülés miatt hagyta el a pályát szombaton a Ferencváros elleni bajnoki mérkőzésen. Később kiderült, hogy a kapust keringési zavar miatt szállították kórházba, míg a csapatkapitány karját törte gólöröm közben. A hálóőr esetében nem volt szükség beavatkozásra, a válogatottsági-rekordert viszont meg kellett operálni Budapesten. A két kulcsember kiesése sem jelentett problémát az együttesnek, akik 1–0-s hátrányból fordítottak, s nyerték meg a rangadót 3–1-re. 

Forrás: Dzsudzsák Balázs-Instagram

Jobban vannak 

Visszatérésükről egyelőre semmit sem tudni, bár a Loki tízesére valószínűleg hosszabb kihagyás várhat, ami azt is jelenti, hogy nem sok esély mutatkozik szereplésére a szombati szezonzáró mérkőzésen, amelyen hosszú évek után ismét érmet akaszthatnak a játékosok nyakába. Dzsudzsák Balázs Instagram-sztorijában osztotta meg követőivel, hogy már jobban vannak a kapussal, s a leírásból is ez derült ki. – Jók vagyunk – írta a közönségkedvenc. 

A Vasutas szombaton 20 órától fogadja az Újpest gárdáját a szezon utolsó meccsén, amelyet valószínűleg "Balázsék" nélkül kell megnyernie a csapatnak.

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában