DVSC

2023.05.23. 13:07

Jó hangulatban készülnek a Loki játékosai

Fontos a jó hangulat a szombati találkozó előtt.

Fotó: Napló-archív

Három nappal az FTC elleni óriási sikert követően már a szezon meccsére készül a DVSC csapata. A tét hatalmas, hiszen amennyiben sikerül győzelmet aratni, akkor a harmadik hely már borítékolható a Vasutas futballistáinak. Arról nem is beszélve, hogyha a Kecskemét veszít a Kisvárda ellen pénteken, Szrdjan Blagojevicsék pedig megszerzik s három pontot, akkor ezüstérmet akasztanak Dzsudzsákék nyakába. 

Ki a gyorsabb? 

Rég nem látott fociláz uralkodik a cívisvárosban, mindenki átérzi a szombati összecsapás súlyát, ezrek állnak egy emberként a gárda mögött, s gyakorlatilag biztosak lehetünk benne, hogy tömött lelátók előtt rendezik majd a sorsdöntő összecsapást. Sokan azt gondolnák, ezt a tényezőt teherként élik meg a labdarúgók, ám a piros-fehéreknél rég nem látott nyugalom uralkodik. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a klub Instagram-oldalán legutóbb közzétett videó, amelyben Romanchuk és Manrique gyorsaságát tesztelik Neofitidisz. A kihívást a spanyol sportoló nyerte, a sebességre pedig az Újpest ellen is nagy szükség lesz... 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában