Labdarúgás

2023.05.04. 19:05

Kellenek a pontok

A megye egyes bajnokság hétvégi fordulójában a Püspökladány és a Kaba ellen lépnek pályára az egyetemi gárdák.

Forrás: Czinege Melinda

Nem sikerült visszatérnie a győztes útra Katona László legénységének, az elmúlt héten 2–1-es vereséget szenvedtek a Hajdúsámson otthonában, írja a DEAC hivatalos oldala. A játékkal ezúttal nem volt gond, viszont a helyzetkihasználással továbbra is hadilábon állnak a fiúk. Remélhetőleg szombaton határozottabbak lesznek a kapu előtt, mely játéknapon közvetlen riválisukkal, a Püspökladánnyal találkoznak. A hétvégi vendégek egy kilencmeccses negatív szériát tudhatnak maguk mögött, legutóbb februárban tudtak három pontot begyűjteni. A sereghajtó DSI Debrecen egyetlen győzelmét is a ladányiak ellen szerezte.

Feljebb léphetnek

Jó játékkal és három góllal győzte le Kovács Miklós együttese az előző fordulóban a Létavértest és stabilizálta 6. helyét a táblázaton. Mivel már csak négy mérkőzés van hátra az idei sorozatból, csak egy pozícióval léphet feljebb a gárda, ugyanis a Hajdúnánástól 11 pontnyira van. A Berettyóújfalu viszont beérhető, ám ehhez kellenek a győzelmek. Első lépésként a Kaba otthonából kellene elhozni mindhárom egységet szombaton, mely ősszel nem okozott gondot, a novemberi párharcot 2–0-ra nyerték a debreceniek. 

HBN

Megyei I. osztály felnőtt 27. forduló
Szombat 14:30: Kabai Meteorit SE–DASE (Kabai Sportpálya)
Szombat 16:30: DEAC-II.–Püspökladány (Böszörményi úti Campus)


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában