Debreceni Egyetem

2023.05.08. 13:33

Megerősít, hogy jó úton haladunk – mondta díjáról a DEAC ügyvezetője

Lóczi Lászlóné Kovács Mariannát Hajós Alfréd Aranyplakettel ismerték el, de Bács Bence marketingmenedzsert is díjazták a MEFS közgyűlésén.

Ahogy megírtuk, a Debrecenben megrendezett Magyar Egyetemi-Főiskolai Országos Bajnokság megnyitója után tartotta éves közgyűlését a Magyar Egyetemi-Főiskolai Sportszövetség (MEFS). Az eseményen a DEAC két vezetőjét, Lóczi Lászlóné Kovács Mariannát és Bács Bencét is elismerték.

– Nagyon boldog vagyok, nagy megtiszteltetésnek tartom a díjat – mondta a deac.hu-nak Lóczi Lászlóné Kovács Marianna, akit Hajós Alfréd Aranyplakettel ismertek el. – Tíz esztendős ügyvezetőségem kapcsán terjesztett fel az egyetem erre a kitüntetésre, és az elmúlt évtizedben először ismerték el a munkámat ilyen módon, ez számomra nagyon sokat jelent. A munkám kezdetén azt tekintettem legfőbb célomnak, hogy a hallgatói sport megjelenjen a DEAC palettáján.

Tíz év alatt elértük, hogy csaknem ötszáz egyetemi hallgató versenyszerűen sportol a klubon belül. A díj megerősít abban, hogy jó úton haladunk kollégáimmal, és sok erőt ad a további munkához.

Abban a szellemben szeretnék dolgozni a jövőben is, hogy a DEAC nemcsak a nevében egyetemi klub, hanem valós egyetemi sportszervezet. A célunk, hogy minél több egyetemista kerüljön a versenysport szférájába, kutatjuk az utánpótlásban azokat a fiatalokat, akik a Debreceni Egyetemre készülnek – fogalmazott a DEAC ügyvezetője.

Lóczi Lászlóné Kovács Marianna
Forrás: deac.hu

– Jólesett az elismerés, immáron hat éve dolgozom az egyetemi sportban, úgy hogy mellette tanulok, és éppen a doktori cím megszerzése előtt állok – osztotta meg a klubhonlappal az előtte álló feladatot a Németh Angéla Díjjal elismert Bács Bence, a DEAC marketingmenedzsere. – Ez tehát több éves munkám elismerése, ami miatt különösen megtisztelő a cím. Korábban az egyetemi sportrendezvények szervezésének szinte minden szegletében kipróbáltam magam, szeretném folytatni a megkezdett munkát, és még jobbá tenni a DEAC-ot, illetve az egyetemi sportot. A célunk, hogy a DEAC az egyetemi hallgatók körében még inkább evidens sportolási lehetőségként merüljön fel. Fontos, hogy népes hallgatói közösség jelenjen meg a DEAC neve alatt, s ahogyan az egyetem, úgy a klub is erős közösséget teremtsen a fiatalok körében – tette hozzá.

Bács Bence
Forrás: deac.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában