Kézilabda

2023.03.19. 09:45

Füzi-Tóvizi Petra: „Számunkra minden mérkőzés fontos”

A DVSC Schaeffler tovább erősítette harmadik helyét a bajnokságban.

Forrás: Czinege Melinda

A Loki kézisei Érdre látogattak szombaton, ahol előzetesen is nagy esélyük mutatkozott az újabb két pont begyűjtésére. Kissé döcögősen indult a találkozó, s az első félidőben csupán 14–17-re vezetett a Vasutas. 

A második játékrészben azonban kijött a két együttes közt különbség, végül 32–21-re nyert megérdemelten a Loki, amely mindössze 7 gólt kapott a második félidőben.

A lefújás után Füzi-Tóvizi Petra a HAON-nak értékelt. – Úgy futottunk ki a pályára, hogy győznünk kell. Magunknak nehezítettük meg a mérkőzést, hiszen az elején nem koncentráltunk eléggé. Szerencsére a második félidőre a védekezésünk is összeállt, és össze tudtuk magunkat szedni, ennek köszönhetően méretes előnyt tudtunk kiépíteni, amely elég volt a végéig – nyilatkozta a válogatott játékos. 

Minden meccs számít 

Noha a harmadik helyen állnak jelenleg a piros-fehér lányok, nem dőlhetnek hátra, hiszen néhány rossz meccs, s akár visszább is csúszhatnak a tabellán Szilágyi Zoltánék. Füzi-Tóvizi Petra portálunknak elmondta, minden meccsen győzni szeretnének, de a hibákat ki kell javítani. – Számunkra nagyon fontos, hogy minden találkozón 110 százalékot nyújtsunk. Mindenféleképpen javítanunk kell azon, hogy ne legyünk görcsösek, merjünk felszabadultan kézizni. Fontos szempont az is, hogy ne nehezítsük meg magunknak a meccseket, s ha lehet mihamarabb döntsük el a találkozókat. Örülünk a két pontnak, de a következő összecsapásig szeretnénk kijavítani a hibáinkat – mondta a közönségkedvenc. 

OK 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában