Vízilabda

2023.03.24. 15:33

DVSE: bajnoki és MEFOB egy hétvége alatt

Forrás: dvse.hu

Péntektől vasárnapig Gödöllőre költözik a DVSE-Master Good együttesének java része: a csapat péntek este az Oázis ellen játszik ob 1/B-s mérkőzést, szombattól pedig a debreceni egyetemistákkal kiegészülve belevág az idei MEFOB-selejtezősorozatba, adta hírül a klub honlapja.

Mint írják, a bajnoki eredetileg hazai mérkőzés lett volna, de mivel a MEFOB-ot – ahol a játékosok nagyja szintén érintett – ugyancsak Gödöllőn tartják, kézenfekvő volt, hogy a kevesebb ingázás érdekében idegenben játsszák le a debreceniek.

Az egyetemek és főiskolák vízilabdacsapatait négy darab négyes csoportba osztották, melyek közül az első kettő jut tovább a debreceni MEFOB Fesztivál döntőjére.

Az egyetemista csapat vezetését a DVSE-Master Good vezetőedzője, Kádár Kálmán vállalta el. A debreceniek az egri Eszterházy Károly Katolikus Egyetem, a győri Széchenyi István Egyetem, valamint a Nemzeti Közszolgálati Egyetem együttesével kerültek egy kvartettbe.

A menetrend

Férfi vízilabda ob 1/B, 22. forduló: Gödöllő

Március 24. péntek, 20.30

DVSE-Master Good – Oázis SC

MEFOB-selejtezők: Gödöllő

Március 25. szombat, 9:00 Debreceni Egyetem – Nemzeti Közszolgálati Egyetem

Március 25. szombat, 14.00 Debreceni Egyetem – Széchenyi István Egyetem

Március 16. vasárnap, 10:00 Eszterházy Károly Katolikus Egyetem – Debreceni Egyetem

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában