Videóval

2023.03.28. 16:14

„Hallottam egy reccsenést, egyből tudtam, hogy nagy a baj” – megműtötték a súlyosan megsérült debreceni futsalost

A Debreceni Egyetem alakulatának centere abban bízik, hogy társai érmes pozícióban fejezik be a szezont a bajnokságban.

Forrás: deac.hu

A DEAC férfi futsalosai az előző héten óriási skalpot szereztek, mivel a címvédő Haladást 5-2-re verték. A fényes siker vezéráldozattal járt, ugyanis az első félidőben Nagy Bence kidőlt a sorból. A center lába letapadt, és az orvosi vizsgálatok után kiderült, hogy elszakadt az elülső keresztszalagja. A 24 éves játékost már megműtötték, jelenleg otthon lábadozik, adta hírül a klubhonlap.

– Gyakorlatilag egyből tudtam, hogy a nagy baj, hiszen hallottam egy reccsenést – kezdte a beszélgetést Nagy. – A keresztszalagom mellett a meniscus is megsérült, illetve két porcom leszakadt, így hosszú kihagyás vár rám. Elképzelhető, hogy nyolc hónapot követően térhetek vissza. Az operáció előtt eléggé magam alatt voltam, de most már jobb a kedvem. Szerencsére a beavatkozás megfelelően sikerült, nyugalmi helyzetben nem fáj a lábam. A kórházban mutattak különböző gyakorlatokat, amiket itthon végezhetek, szerdától pedig a SET-ben fogok dolgozni – fogalmazott a gólerős játékos, akinek karrierje során ez az első komolyabb sérülése.

Csapattársai támogatásából is profitálhat Nagy, hiszen előbb az Instagramra töltöttek fel egy videót, aztán a hétfői MVFC elleni megyei rangadón újabb üzenetet kapott.

– Érzem a srácok támogatását, ez pedig rengeteg erőt ad. Mellettük a családtagjaim és a barátaim szintén sokat segítenek ebben a nehéz időszakban. A tegnapi rangadót a DESOK-ban tekintettem meg. Nehéz volt kívülről figyelni az eseményeket, jobban izgultam, mint a pályán szoktam. Van esély arra, hogy a csapat érmet szerez ebben az idényben. Az biztos, hogy nagyon fogok szurkolni a fiúknak! – zárta mondandóját Nagy Bence, aki a mostani idényben 12-szer köszönt be az NB I.-ben.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában