Futsal

2023.01.07. 09:07

Gázolt és továbbjutott a Mezei-Vill

Már az első félidőben eldőlt, ki lesz ott a következő fordulóban.

Iszák Dominik (labdával) triplázott a mérkőzésen

Forrás: Czinege Melinda

Érvényesítette a papírformát az MVFC Berettyóújfalu a Magyar Kupában, miután 11–3-ra ütötte ki a Nyírség FC-t. A másodosztályú bajnokságban (sem) vitézkedő szabolcsiak a számukra hazai pályaként szolgáló újfehértói Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpontban fogadták péntek este Trencsényi János alakulatát. Bár a hazaiak szereztek vezetést, a Berettyó gyorsan megszórta ellenfelét – a nyolcadik percig hat gólt láthatott a nagyérdemű –, és már az első félidőben eldöntötte a továbbjutást. 

 

Mindkét oldalon volt egy-egy triplázó: az újfaluiaknál Iszák Dominik talált be háromszor, míg a hazai oldalon Tóth Ádám szerezte együttese összes találatát. 

 

A másik Hajdú-bihar vármegyei gárda, a DEAC játék nélkül lépett a következő fordulóba, miután ellenfele, a Mádi FC jelezte, nem tud kiállni a mérkőzésre. 

MSZ

A tények:
Férfi futsal Magyar Kupa, 2. forduló
Nyírség FC-MVFC Berettyóújfalu 3–11 (2–6)
Újfehértó, Szegedi Károly Sport- és Szabadidőközpont. Vezette: Futó Tamás (Sántha Péter, Suszter Gábor)
Nyírség FC: Budaházi M.- Budaházi L., Domokos, Pekk, Tóth Á. Cserék: Tóth E., Balla, Tóth Cs., Nagy P. Edző: Szabó Dávid.
MVFC: Mezei – Iszák, Rábl, Szabó P., Takács. Cserék: Mező, Nagy I., Dúró, Gál, Matheus, Erdei Sz., Nagy D., Rafinha, Erdei K. Vezetőedző: Trencsényi János.
Gólszerzők: Tóth Á. (2., 8., 36.), illetve Szabó P. (3., 8.), Rafinha (6.), Takács (7.), Iszák (16., 29, 31.), Erdei Sz. (19., 25.), Nagy D. (25.), Erdei K. (40.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában