Kézilabda

2022.11.02. 18:52

Szabó Nina nem akart más csapathoz igazolni, így 2025-ig Debrecenben játszik

A 21 éves irányító tavaly nyáron érkezett a Lokihoz, s 2023-ig kötött szerződést, ezt hosszabbította meg most újabb két évvel.

Forrás: dvsckezilabda.hu

Nina 2021 szeptember 10-én mutatkozott be a DVSC Schaeffler-ben, a Kisvárda ellen 30–22-re megnyert bajnokin. Azóta összesen 36 tétmeccsen lépett pályára és 61 alkalommal volt eredményes. Egyéni gólcsúcsát idén szeptemberben, a Dunaújváros ellen érte el. Azon a találkozón hatszor talált be a DKKA kapujába - írja a dvsckezilabda.hu.

– Nagyon örültem, amikor szóba jött a hosszabbítás, mert szeretek itt élni és játszani – mondta el Nina a szerződés aláírása után. – Szimpatikusak a klub céljai, úgy érzem, ez az a hely, ahol kihozhatom magamból a legtöbbet. Még mielőtt tárgyaltunk volna, azon gondolkoztam, hol játszanék szívesen, és nem jutott eszembe egy csapat sem, ahol el tudnám képzelni magam, csak a Loki. Itt száz százalékban a feladataimra tudok koncentrálni, kiválóak a feltételek, jó a környezet és nyugodt a légkör.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában