Kézilabda

2022.11.15. 18:16

Hamarosan visszatérhet a Loki kapusa

A német játékos hosszú idő után újra tud őszintén mosolyogni.

Forrás: DVSC Schaeffler

Kiválóan halad Ann Cathrin Giegerich rehabilitációja. A német kapusnak március végén műtötték meg a térdét, azóta pedig folyamatosan azért dolgozik, hogy mihamarabb visszatérhessen a pályára.

Újra tud őszintén mosolyogni Ann Cathrin Giegerich. A Loki kapusa márciusban szenvedett keresztszalag szakadást, még abban a hónapban megműtötték, azóta pedig folyamatosan a konditeremben dolgozik. A rehabilitációja a terveknek megfelelően halad, így az elmúlt hetekben már egyre többször csatlakozhatott a társaihoz az edzéseken. A klub honlapjának adott rövid interjóban arról is beszélt, hogy a kedélyállapota is sokat javult az elmúlt időszakban.

Hogy érzed magad? 

Köszönöm, jól vagyok. Most már látom a fényt az alagút végén, hosszú volt a rehabilitáció, de már a finisben járunk. Alig várom, hogy visszatérjek.

Milyen állapotban van a műtött térded? Érzel még fájdalmat?

Nem, abszolút nem. Most például végigcsináltam a lányokkal a futóedzést és semmiféle fájdalmat nem éreztem. Lekopogom, de úgy érzem, hogy lassan tökéletes lesz, jobb mint új korában.

Akadályoz még bármiben a műtött térded az edzések során?

Olyannyira nem, hogy már külön kapusedzést is vezényelt nekem Kalocsai Erika. Sem a nyújtásnál, sem az ugrásoknál, sem futás közben nem érzem, hogy bármiféle gond lenne, aminek nagyon örülök, tényleg úgy érzem, hogy közel a visszatérés.

Na és mennyire közel?

Nem szeretnék semmit sem elkiabálni, de úgy tervezzük, hogy decemberben már újra rendszeresen részt veszek a csapat edzésein, aztán januárban visszatérek a pályára.

Ez azt jelenti, hogy akár már az Európa Liga-meccseken is védhetsz?

Ez a terv és ez az, amire nagyon vágyom.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában