Röplabda

2022.11.02. 14:00

Gustavo: sokat lépett előre a csapat

A DEAC röplabdázója szerint az együttes bátran alapozhat a hétvégén nyújtott teljesítményére.

Forrás: Napló-archív

A DEAC férfi röplabdázói csütörtök este 20 órától kezdik meg szereplésüket a Magyar Kupában. Fodor Antal tanítványainak nem volt szerencséjük a sorsolásnál, hiszen az Extraligában jelenleg harmadik helyen álló MAFC együttesével találkoznak a nyolcaddöntőben. Az oda-visszavágós párharc első meccsén a DESOK-ban kerülhetnek lépéselőnybe a debreceniek, akik a budapestieket október közepén már vendégül látták a bajnokságban. Az a találkozó óriási izgalmakat hozott, a DEAC végül hatalmas csatában 3:2-re veszített – írja a deac.hu

A kubai légiós, Gustavo szerint ezúttal sem lesz könnyű dolguk, de bizakodik, ugyanis az utóbbi időben sokat lépett előre a csapat. – Vasárnap a Kazincbarcika ellen nagyon értékes győzelmet arattunk, ami erőt és önbizalmat adhat. Pár nappal ezelőtt maximálisan betartottuk a taktikai utasításokat, ez volt a sikerünk egyik kulcsa, emellett a csapategységet szintén érdemes kiemelni. Hasonló mentalitással holnap is reális esélyünk lehet egy szép eredményre. Nekem a MAFC elleni meccs mindig különleges, hiszen magyarországi karrierem ebben a klubban kezdődött. Ellenfelünk egyik húzóembere Julio Alberto Gomez Galvez, akit régóta ismerek, úgy tekintek rá, mintha a testvérem lenne. Elfogultság nélkül mondhatom, hogy honfitársam a bajnokság egyik legjobb röplabdázója, figyelnünk kell rá, de mellette is akadnak kiváló játékosok a fővárosi együttesben – mutatott rá a játékos. 

A DEAC-MAFC ütközetet a szurkolók ingyen tekinthetik meg. A tervek szerint a visszavágót november 23-án rendezik meg a MAFC otthonában.

Magyar Kupa-nyolcaddöntő, 1. mérkőzés
DEAC-MAFC-BME
November 3. (csütörtök) 20 óra, DESOK

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában