Labdarúgás

2022.11.13. 16:44

DVSC II: a Karcag nyerte a rangadót

Egy kiállítás, két gól, mind a karcagi oldalon

Forrás: DVSC

Igazán érdekesnek ígérkezett a DVSC II. vasárnapi bajnokija, ugyanis azzal a Karcaggal csapott össze, amely számos Loki-nevelést tudhat a soraiba, ráadásul a kispadján klubunk egyik legendája, Igor Bogdanovic ül. 

Forrás: DVSC

A Karcag átmeneti otthonában, a balmazújvárosi stadionban rendezett találkozó kimondottan hideg, ködös időben indult. A mérkőzés első komoly lehetőségét a 14. percben láthatták a szurkolók, egy szép labdaszerzés után Cibla ugratta ki remek ütemben Tordait, akinek lövése után a gólvonalról mentettek a házigazdák. Szűk tíz perccel később Batai Tamás szerezhette volna meg a vezetést a kis Lokinak, ám közeli lövése a kapufán csattant. A 34. percben megfogyatkozott a Karcag, miután Juhász Martint második sárgával kiállította a játékvezető.

Az emberelőny mintha a hazaiaknak kedvezett volna, akik az első játékrész hosszabbításában Kuti Krisztián révén megszerezték a vezetést.

A szünet után nem igazán változott a játék képe, hol az egyik, hol a másik csapat előtt adódott kisebb-nagyobb helyzet. Újabb gólt sajnos ismét a Karcag szerzett, Pap Zsolt a 63. percben egy szabadrúgást követően volt eredményes. A találkozó végén Erdélyi Benedek védett hatalmasat egy ziccer után, majd beszorította a hazaiakat kis Loki, több gólszerzési lehetősége is volt, Cibla, Baranyai és Bökönyi is betalálhatott volna, de már nem változott az eredmény. – tudósított a DVSC honlapja.

HBN

A tények
NB III. Keleti csoport, 17. forduló
Karcagi SE–DVSC II. 2–0 (1-0)
Balmazújváros. Vezette: Valu Tibor (Benkő, Balla)
DVSC II.: Erdélyi – Baranyai, Szabó K., Sárosi, Pinte (Füzfői, 46.) – Tordai (Rácz, 71.) Farkas, Major, Cibla – Bökönyi, Batai. Vezetőedző: Máté Péter.
Gól: 1–0 Kuti (47.) 2–0 Pap (63.)
Kiállítva: Juhász (34.)

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában