Kézilabda

2022.10.30. 20:35

Szinte a gólok egyharmadát lokista dobta

A magyar válogatott öt DVSC Schaeffler játékossal felállva verte meg Romániát. A mérkőzésen nyolc gólt lőtt Loki kézilabdázó, Töpfner Alexandra debütált a válogatottban.

A jövő pénteki Eb-rajt előtt Tatabányán játszott felkészülési meccset a magyar válogatott Románia ellen. A meccskeretben öt debreceni játékos szerepelt, Planéta Szimonetta és Tóvizi Petra ezúttal kimaradó volt - írja a DVSC honlapja

A magyar válogatott sokkal jobban, szellemsebben kézilabdázott, mint a legutóbbi, Szlovénia elleni tesztmeccseken. A DVSC-ből Bordás Réka, Hornyák Dóra, Vámos Petra, Kácsor Gréta és Töpfner Alexandra lépett pályára. Szasza először mutatkozott be a felnőtt válogatottban.

A magyar együttes az Eb-rajt előtt még egyszer lép pályára, hétfőn ugyancsak Tatabányán Németország lesz az ellenfél.

MAGYARORSZÁGROMÁNIA 33–28 (15–17)

Tatabánya, 2400 néző. V: Zahradnik, Budzak (szlovákok)

MAGYARORSZÁG: Janurik – Győri-Lukács 2, Klujber 9 (4), Bordás 1, Hornyák D. 1, Vámos P. 1, Márton G. 5. Csere: Szemerey (kapus), Kácsor 5, Albek 2, Kuczora 3, Pásztor N. 2, , Schatzl Nadine 1, Töpfner, Debreczeni-Klivinyi 1, Tóth E.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában