Visszatekintő

2022.09.28. 15:36

Így szerepeltek a Loki válogatott labdarúgói

Véget ért a válogatott-szünet, szombaton 17 órakor már a Honvédot fogadja a Loki.

Baráth Péter

Forrás: Nemzeti Sport-archív

A DVSC válogatott játékosai közül Baráth Péter testközelből örülhetett a németek felett aratott idegenbeli sikernek (1-0) a Nemzetek Ligájában, majd kerettagként élhette át a hihetetlen atmoszférájú magyar-olasz mérkőzést (0-2) a Puskás Arénában.

Horváth Krisztofer a magyar U21-es nemzeti csapat mindkét felkészülési mérkőzésén pályára lépett, a bolgárok ellen (1-0) gólpasszt adott és 61 percig a pályán volt, aztán kedden este jól játszott a neki rendelt 45 percben a litvánok elleni meccsen is (1-0).

Dorian Babunski nem állt be a a grúzok elleni vesztes találkozón (0-2) az észak-macedón válogatottba, azonban a bolgárok ellen (0-1) a 85. minutumban becserélték, így tovább növelte válogatottságainak számát.

A bissau-guineai nemzeti együttes 1-1-re végzett Martinique ellen, a DVSC játékosa, Saná Gomes a 66. percben állt be, a hajrában kiállították – összegezte a debreceni klub honlapja.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában