Labdarúgás

2022.09.20. 21:47

Hamarosan bejelenthetik a Loki új edzőjét?

Továbbra is kérdés, ki vezeti a debreceni csapatot.

Forrás: csakfoci.hu

A csakfoci.hu információi szerint szerb vezetőedző ülhet le a DVSC megüresedett kispadjára, miután a korábbi DVTK-trénerrel, Zoran Zekiccsel nem tudtak megegyezni a hajdúságiak.

A portál egy hete számolt be arról, hogy nagy valószínűség szerint külföldi vezetőedzője lesz a Lokinak, és hogy a horvát Zoran Zekic mellett egy másik délszláv tréner is képbe került Debrecenben. Friss információk szerint Zekiccsel megrekedtek a tárgyalások.

Így a szerb Srdjan Blagojevic lehet a befutó. A 49 éves belgrádi születésű trénert hamarosan bemutathatják. A szakembernek a cívisvárosi alakulat lehet a tizennegyedik csapata tizennégy év alatt.

Blagojevic éveken át hazájában, főleg kisebb csapatoknál dolgozott, de az élvonalban is többször megfordult. Két és fél éve légiósnak állt, egy kazah csapat kispadjára ült le, ahol összesen 53 tétmeccsen dolgozott. Innen került aztán 2021 novemberében az FK Astanához, ahol egészen a múlt hétig tevékenykedhetett.

Az astanai együttest a második helyen adta át utódjának, a kupában az elődöntőig jutottak, a nyáron pedig az Európa Konferencia Liga selejtezőjében is megfordult csapatával, de ott a lengyel Rakow Czestochowa 6-0-s összesítéssel továbbjutott. A múlt heti bejelentés szerint a felek közös megegyezéssel váltak el egymástól.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában