Labdarúgás

2022.06.25. 16:40

A Gyermekklinikáért rúgták a bőrt a HUNÉP focitornáján

Az építőipari vállalat a nevezésekből befolyt összeget egymillió forintra kerekítve a Gyermekklinika Alapítványa „Gyermekeinkért” Alapítványt támogatja.

Forrás: HUNÉP Zrt.

Tíz csapat több mint száz játékosa és népes szurkolótábor gyűlt össze az Oláh Gábor utcai sportkomplexum műfüves pályáján szombaton, hogy egy nemes célt támogasson, s mindemellett még saját egészségéért is tegyen. A jótékonysági tornán népszerű kispályás csapatok vettek részt. A sokak által nagyon várt megmérettetés megnyitóján Bakos Miklós, a HUNÉP Zrt. vezérigazgatója elmondta, hagyományteremtő szándékkal rendezték meg a viadalt. – Egyrészt ezzel a focitornával hozzájárulhatunk ahhoz, hogy a klinikán fekvő kis betegek gyógyítása minél hatékonyabb és komfortosabb lehessen. Emellett a csapatsportok olyan összekovácsoló erőt jelentenek a mindennapi életünkben, ami a munkánk mellett energiát és feltöltődést ad nekünk a következő napokra, hetekre. Ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk elindítani egy olyan sorozatot, amellyel évről évre a mostanihoz hasonló célokat támogatunk – fogalmazott Bakos Miklós. Hozzátette, további fontos cél, hogy az esemény az építőiparban dolgozó cégek és munkavállalók társadalmi támogatottságát növelje, az iparág elismertségét erősítse.

Bakos Miklós, a HUNÉP Zrt. vezérigazgatója
Forrás: HUNÉP Zrt.

A torna a csoportmérkőzésekkel vette kezdetét, melyek után az elődöntőket az IAS és a Globál Sport, valamint a MAPEI és a Betonacél együttese játszotta. A fináléban az IAS Automatika és a MAPEI csapott össze, a végső összecsapásból pedig 4-1 arányban utóbbi jött ki győztesen, elhódítva ezzel az HUNÉP első jótékonysági labdarúgó kupáját. A bronzérmet a Betonacél alakulata szerezte meg. Különdíjasok: a torna legjobb játékosa Nyika Zsolt (Betonacél), gólkirálya Ésik Zoltán (IAS), míg legjobb kapusa Tóth László (MAPEI) lett. „A legfelkészültebb szurkolói csapat” díját a Monolit Épszer lelkes és hangos drukkerei vehették át – derült ki a HUNÉP Zrt. közleményéből.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában