Ingyenes a részvétel

2022.04.19. 13:00

A Nagyerdő madaraiért futhatunk szombaton

Több távon is várják az indulókat.

Forrás: Facebook / Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület

Újra megrendezi a Nagyerdő madárvilága megóvása érdekében tartott testmozgásra ösztönző közösségi programját a Debreceni Nagyerdőért Természetvédelmi és Kulturális Egyesület. A következő alkalom április 23-án, szombaton lesz, hívják fel a figyelmet a kapcsolódó Facebook-eseményben.

Az egyesület 5 éve az általuk készített és fenntartott madáretetők, madáritatók gondozásával és fenntartásával hívja fel a debreceniek figyelmét a természet és környezetvédelem fontosságára. Évente két alkalommal, a madáretetési szezon kezdetekor és befejezésekor szervezik meg „figyelemfelhívó, jótékonysági” rendezvényeiket, melyet 2022-ben április 23-ára, szombatra terveznek. Minden rajtszámmal rendelkező és távot teljesítő sportoló madaras oklevélben részesül. 

Gyülekező délelőtt 9 és 10 óra között a Köztemető 3-as kapuja melletti kerítés mentén 300 métert haladva, a tisztáson. A futva, sétálva és gyalogolva is teljesíthető távok: 1,5 km, 2,5 km, 5 km, 7 km.

A regisztráció és részvétel ingyenes. Jelentkezni az egyesület honlapján lehet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában