Futsal

2022.01.25. 08:16

Üveges Katalin a vereség ellenére büszke volt a DEAC teljesítményére

A DEAC női futsalcsapata 2–1-re elveszítette a rangadót a második helyezett Budaörs ellen vasárnap délben a DESOK-ban. A listavezető hajdúságiaknak több kulcsjátékosát, illetve vezetőedzőjét is nélkülöznie kellett az összecsapásra, amelyen végül csak a szépítő gól sikerült Krascsenics Csilla révén.

 

Az összecsapást követően a játékos-edző, Üveges Katalin nyilatkozott a klub honlapjának. – Sajnálom, hogy nem tudtuk megfogni a budaörsieket, de sok problémával küzdöttünk. A vereség ellenére büszke vagyok a lányokra, hiszen jól helytálltak. A második félidőben egészpályás letámadást kértem, amivel megpróbáltuk fárasztani az ellenfelet. Akadtak helyzeteink, de a kapu előtt pontatlanok voltunk, úgy érzem, a döntetlen igazságosabb eredmény lett volna – fogalmazott a csapatot ideiglenesen irányító szakember.

 

A debreceniek vereségük ellenére is három pont előnnyel vezetik a tabellát, igaz a Budaörs eggyel kevesebb meccset játszott. A DEAC következő bajnokiját a Csepel otthonában vívja szombaton.

 

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában