Labdarúgás

2021.12.15. 12:40

Továbbra is szorít a Loki sikeréért Major Sámuel

A tehetséges debreceni futballista nagyon fiatalon került az RB Salzburg akadémiájára.

Forrás: Liefering-archív

Major Sámuel jelenleg az RB Salzburg második csapatában, a Lieferingben rúgja a bőrt. A fiatal jobbhátvéd a hétvégén ellátogatott nevelőegyesülete, a DVSC vasárnapi bajnokijára, ahol a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt az őszi szezonjáról és természetesen a Lokiról is. 

 

A 19 éves futballista elmondta, hogy kicsit nehezen indult számára a szezon, de az év vége fele több lehetőséget kapott, amellyel élni is tudott. Az utolsó mérkőzésén az ő góljával jutott tovább az ifjúsági BL csoportköréből a Liefering, ami jót tett a fiatal jobbhátvéd lelkének. 

 

Az Ausztriában futballozó játékos beszélt a Lokiról, elárulta kikkel tartja a kapcsolatot. – Debrecen-szurkolónak tartom magamat, itt születtem, és tíz éve itt futballoztam. Több játékossal is tartom a kapcsolatot a jelenlegi DVSC-keretből, főleg, akikkel egy korosztályban játszottam, Bárány Donáttal, Kusnyír Erikkel és Baráth Péterrel – árulta el Major Sámuel, majd hozzátette, hogy a Loki rutinosabb játékosait annak idején még gyerekként figyelte az Oláh Gábor utcai stadionban. 

 

HBN 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában