Jégkorong

2021.12.20. 15:09

A DEAC-nál volt idő rendezni a sorokat

György József elárulta, hogy három ponttal lenne elégedett a borsodiak ellen.

Forrás: Napló-archív

Az Erste Liga alapszakaszában a DEAC jégkorongcsapata a DVTK otthonába látogat kedd este. Az egyetemisták a Gyergyó elleni 5–3-as és a Ferencvárostól elszenvedett 6–3-as vereséget követően próbálnak visszatérni a győzelem útjára. A fővárosiakat az első és az utolsó harmadban jól tartotta György József együttese, de a második játékrészben bekapott három gól eldöntötte a találkozót. A miskolciak számára nem volt túl sűrű a program az utóbbi hetekben, mindössze a Gyergyóval játszottak december elején, azon az összecsapáson 5–3-as győzelmet arattak a borsodiak hazai jégen. Az utolsó DEAC–DVTK találkozó izgalmas meccset hozott, a cívisvárosiak 0–3-ról felállva, a hosszabbításban 5–4-re múlták fölül a Jegesmedvéket.

 

György József, a hajdúságiak vezetőedzője a Hajdú-bihari Naplónak beszélt a kedd esti találkozó kapcsán.

 

– Volt egy tíznapos szünetünk, ez alatt rendeztük a sorainkat. Két játékosunk hiányzott, Sági Martin és Vokla Roland, ők a lengyelországi válogatott tornán vettek részt. Kielemeztük a DVTK-t, de nekünk a saját játékunkkal kell foglalkoznunk, a cél az, hogy megszerezzük a három pontot. Szeretnénk bebiztosítani a hetedik helyünket a tabellán, de a mérkőzés végén leszek majd okosabb, hogy mit tudtak megvalósítani a fiúk abból, amit kértem tőlük – mondta a szakember.

 

A vezetőedző elmondta, hogy két vereség van mögöttük, de olyan ellenfelektől kaptak ki, akik jól szerepelnek az utóbbi időben.

 

– Folyamatosan próbálok változtatni, meg kell találnom azokat a sorokat, amelyek működnek, mert még mindig nem egyértelmű, hogy ki-kinek a játékával passzol össze. Leginkább a támadó trióban vannak kérdőjelek, nem volt szerencsénk, mert ahogy már említettem Sági Martin és Vokla Roland kimaradtak ebből a felkészülésből. Reméljük a rájátszásra sikerül azt a csapatösszetételt kialakítani, amellyel sikeresek lehetünk – zárta gondolatait György József.

 

Az egyetemisták a DVTK otthonában lépnek pályára kedd este 18 óra 30 perckor a Miskolci Jégcsarnokban.

 

Arany Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában