futsal

2021.11.24. 08:54

Trencsényi János és Elek Gergő szerint is nagyon kiegyenlített az NB I.-es mezőny

Mind a két Hajdú-Bihar megyei futsalcsapat, a Mezei-Vill és a DEAC is pályára lépett hétfőn este.

Elek Gergő szerint nem szabad a tabellát nézni | Fotó: Napló-archív

Fotó: KOVÁCS PÉTER

A berettyóújfalui együttes 2–2-es döntetlent játszott Kecskeméten, a DEAC pedig az Aramis vendégeként nyert 7–5-re Budaörsön. A két megyei gárda vezetőedzője értékelt a Naplónak a meccsek után.

Trencsényi János | Fotó: Napló-archív

– A válogatottszünetben valamelyest rendezhettük a sorainkat, de kicsit tartottam a találkozótól, hogy milyen arcunkat mutatjuk majd – mondta Trencsényi János, az MVFC trénere. – Kétszer is vezettünk, azonban nem sikerült a végére megtartani az előnyünket. A mentalitással szerintem nem volt baj, nagyot küzdöttek a fiúk a jó erőkből álló Kecskeméttel szemben. A találkozó előtt aláírtam volna ezt a döntetlent, így azért van hiányérzetem, hogy másfél perccel a vége előtt egyenlítettek a hazaiak. Ettől függetlenül sokat érhet még ez az egy pont, mert nagyon sűrű a felsőházért folytatott csata – fogalmazott a szakember, aki hozzátette, hogy a héten visszatérő brazil légiós, Sidnie erősítést jelenthet az együttesnek.

Elek Gergő szerint nem szabad a tabellát nézni | Fotó: Napló-archív

A DEAC-ot irányító Elek Gergő szerint az első játékrész kontrolláltabb játékot hozott, mint a második, amelyben összesen tíz gól esett. – Amikor már 3–0-ra vezettünk, akkor az ellenfél előállt az 5 a 4 elleni játékkal, amire számítottunk is. Ezt egész jól meg is oldottuk, egyetlen gólt kaptunk ezekből a helyzetekből. Azonban a kapusteljesítmény sajnos a második félidőben elmaradt az elvárttól, illetve ne felejtsük el, hogy az Aramis egy erős gárda, jó futsalosokkal. Született olyan gól a részükről, amit ha nem nekünk lőnek, akkor bizony megtapsoltam volna. Korai még a tabellát nézegetni, persze az nagyon jó dolog, hogy a második legtöbb pontot szereztük eddig a bajnokságban, de nem szabad ezzel foglalkoznunk. A felsőházba kell odaérnünk, ami nehéz feladat, mert kiegyenlített a mezőny, és így hét együttes pályázik öt helyre.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában