reagált a történtekre

2021.11.15. 17:00

A Loki sikeréért dolgozik Tőzsér Dániel

Tőzsér Dániel sajtótájékoztatón reagált néhány, a sajtóban megjelent állításra.

Fotó: Kiss Annamarie

A Debreceni VSC labdarúgócsapata sajtótájékoztatót hívott össze hétfő délutánra a Nagyerdei Stadionba, aminek a keretein belül Tőzsér Dániel, a klub sportigazgatója kívánt néhány információt megosztani a szurkolókkal és a sajtóval. Mint mondta, fontos, hogy tiszta, nyílt és egyenes kommunikáció menjen végbe a tényekre alapozva.

Fotó: Kiss Annamarie

A szakember felelevenítette azt a közelmúltban megjelent cikket, ami egy országos hírportálon jelent meg. Az írásban a szerző a klubot „old boys” projektnek titulálta egy meg nem nevezett informátor alapján.

„Olyan dolgokat hoztak fel szeretett klubunk ellen, amiket mindenképpen tisztázni kell.”

– A DVSC-t öregfiúk csapatként emlegetik, amihez annyit fűznék hozzá, hogy a bajnokságban a hatodik helyen állunk a átlagéletkort tekintve. A Paks után a második legtöbb magyar futballistánk van az OTP Bank Ligában, és kimagaslóan nálunk futballozik a legtöbb saját nevelésű labdarúgó az NB I.-ben. Kinevezésemkor, másfél éve én ezt az utat szerettem volna elindítani, ez nyilván nem egyszerű. Azonban a magyar futball akkor érhet oda, ahova szeretnénk, ha helyi kötődésű és hazai játékosok nagy számban megtalálhatóak a keretben – mondta.

Fotó: Kiss Annamarie

Sérülten is a csapat mellett

A sportigazgató védelmébe vette Dzsudzsák Balázst is, akit – ahogy fogalmazott – egyes helyeken már kispadra száműztek az MTK elleni találkozón. A csapatkapitány viszont csak a sérülése miatt nem tudta vállalni a játékot, de így is maradt az együttessel.

„Azt hozták fel ellene, hogy vizes palackokat dobál a pályára.”

– Ez valóban megtörtént, amikor állt a játék, akkor a vizet kérő Korhut Mihálynak dobott be egy palackot, hogy tudjon inni – tette tisztába a történteket Tőzsér Dániel, majd hozzátette, ebből is látszik, nem mindegy, hogy milyen szemszögből nézzük az egyes szituációkat.

A volt válogatott középpályás megemlítette, hogy sokan fradistának titulálják, holott két évet játszott a Ferencvárosban, ehhez képest a DVSC-ben összesen tízet, ráadásul az utolsó négy évében csapatkapitányként. Ezen kívül Debrecenben telepedett le, itt él a családja, a barátai, és – mint mindenki a klubnál, ő is – a Loki sikeréért dolgozik.

BA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában