kosárlabda

2021.11.13. 20:43

Már nem Milenko Topics a DEAC vezetőedzője!

A Naturtex-SZTE Szedeák elleni hazai vereséget követően Milenko Topics bejelentette, hogy lemond a DEAC-Tungsram vezetőedzői pozíciójáról.

20210922 Debrecen fotó: Kiss Annamarie KA Hajdú-Bihari Napló DEAC - Hübner Nyíregyháza Blue Sharks NBI/A férfi kosárlabda mérkőzés. képen: Milenko Topics vezetőedző

Fotó: Napló-archív

A szerb szakember a csapat várakozásoktól elmaradó bajnoki szereplésével magyarázta döntését. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a DEAC-Tungsram együttese 97-79-es vereséget szenvedett a Naturtex-SZTE Szedeák ellenében a Tippmix férfi NB I./A csoport tizedik fordulójában. A találkozó utáni hivatalos sajtótájékoztatón a hajdúságiak vezetőedzője, Milenko Topics elmondta, hogy érzése szerint már nem tud többet segíteni a cívisvárosi alakulatnak, mely azonban véleménye szerint is többre hivatott jelenlegi helyezésénél. Ebből kifolyólag az ötvenkét esztendős tréner azonnali hatállyal lemondott vezetőedzői feladatairól, és bejelentette távozását – olvasható a DEAC közleményében.

Milenko Topics összesen tíz tétmérkőzésen irányította a DEAC-Tungsram gárdáját, öt győzelem mellett öt vereség fűződik a nevéhez.

Kapcsolódó cikk:

https://haon.hu/sport/helyi-sport/folytatodott-a-rossz-szeria-a-deac-kosarasainal-5825252/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában